Buurten bij de buren
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
23 Maart 2013 | Hongarije, Boedapest
De heenreis ging op het gemak in vier dagen over de snelweg, met overnachtingen in de plaatsen Limburg, Neurenberg, Passau en Reichenau. Onderweg heel veel regen en natte sneeuw. In Lanzenkirchen vonden we een overnachtingsplaats bij het plaatselijke voetbalveld, vlakbij, en dus waren we weer even (bijna) buren.
Onze eerste tocht voert ons nu naar Boedapest; na een overnachting in het mooie stadje Györ (zie de plaatjes) zijn we daar vandaag aangekomen. Het is hier steenkoud, en er waait een keiharde wind uit het oosten. Zal de stad ons warm maken? Lees het volgende keer!
23 Maart 2013 - 18:23
Willy:
Dag lieve mensen, een schrale troost voor jullie maar hier is het eveneens berekoud. De temperatuur is weliswaar 2 graden boven nul maar de gevoelstemperatuur is -10.
We waren vandaag op de Vrijaard (voor een korte vergadering coördinatoren) en alleen Betsy en Frits waren er om te overnachten maar verder niemand. Zal het nog goed komen? We hopen op een betere Pasen in ieder geval.
Voordeel van die kou is dat het in de camper extra warm en knus is toch ? Ondanks de trieste reden van jullie bestemming toch een fijne tijd samen.
P.S. Met Hans Plasschaert gaat het ook niet goed. Hij is thuis met 24 uur hulp in huis. Geen chemokuur meer maar slechts pijnbesgrijding. -
23 Maart 2013 - 20:35
Leo En Annet:
Hopelijk toch ook veel plezier ondanks de droefenis. -
23 Maart 2013 - 22:49
Anneke En Ad:
Het is hier ook zo koud dat komt door de wind.
We hopen dat jullie weer heerlijk kunnen genieten van alles.
Ondanks het verdriet om jullie buurtjes. Sterkte.
A & A -
24 Maart 2013 - 11:56
Mieke Roeters Van Den Berg:
Hallo buurtreizigers. Je stat altijd machteloos tegenover ernstige ziektes bij vrienden familie of buren. Een goede vriendin van ons heeft ook een ernstige ziekte. Gelukkig gaat het iets beter nu.
In ieder geval genieten jullie van Hongarije en Gyor is inderdaad een prachtige stad waar we een hele tijd geleden geweest zijn met Jan en Disje. Ook Boedepest vonden wij prachtig en we willen nog wel een keer terug. Liefs en een knuffel uit een ijskoud Nederland van Teun en Mieke