een Å-erlebnis
Door: deereizen
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
21 Juli 2011 | Noorwegen, Svolvaer (Lofoten)
22 Juli 2011 - 07:40
Ronald & Taco:
Wat een prachtige foto's weer, heerlijk Paul met zijn biertje op de steiger met op de achtergrond een ansichtkaart, wat wil een mens nog meer?! Dikke kussen! -
22 Juli 2011 - 09:37
Elly:
Wat een overweldigend mooie natuurfoto's bij vorige bericht! Heb de Lofoten gegoogeld: staan op de derde plaats van National Geographics mooiste eilandengroepen ter wereld! Bij verschillende sites foto's gezien, verstilde dorpjes, nou ja, wat huizen! Wat geniet ik mee door jullie verslagen! Ga zo op weg met Anne naar Noordwijk (ook mooi), overwoog nog even een waarbenjij-tje te doen, maar 3 dagen is best kort....hahaha /Er is veel regen voorspeld, dus veel kopjes thee met taartjes en veel glaasjes port! -
22 Juli 2011 - 10:33
Ineke:
Ben best wel een heeeel klein beetje jaloers,maar wat gun ik jullie dit!!!!
Kus -
22 Juli 2011 - 15:18
Aafke En Miguel:
Wat mooi!! -
23 Juli 2011 - 18:01
Illo:
Lieve Paul en Nel,
Wat leuk lofoten, ken ik alleen nog uit de schoolatlas en jullie zijn daar gewoon. Wat lijkt mij die rust heerlijk en alleen maar in de vrije natuur. Hier natuurlijk veel regen, maar als je de hele dag aan het werk bent maakt het niet zo uit. Ik ben met mijn laatste dagen werk in Baarn bezig......Ben toch ook benieuwd hoe het met de voorraad in de la is.
Wil je nog een woord of id naar mij email sturen, lukt mij op de een af andere manier niet om naar jullie te mailen. Ro kan het eventueel ook naar ML sturen, dan komt het wel bij mij. Heb ik het juiste adres weer. Lopen ze daar ook in een te korte broek en witte tenniszokken? liefs
ps straks benidormbastards op tv, ha ha -
24 Juli 2011 - 08:15
Anneke En Ad:
Jullie moeten toch wel genieten van zo'n mooie omgeving en wat een mooie natuur.