beetje saaie dagen
Door: deereizen
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
11 Augustus 2011 | Finland, Kuopio
Genoeg geschiedenisles; we zijn nu in Kuopio, 400 km boven Helsinki. Inmiddels is er wel wat veranderd: het wordt 's nachts weer donker, het is stukken drukker (wat een herrie na de afgelopen maand!), en het straatbeeld is weer vertrouwd met McDonalds, de Lidl, H&M etc. En Nel heeft eindelijk een kapper gevonden.
We melden ons snel weer.
11 Augustus 2011 - 19:16
Aafke:
Haha dus paul hoefde niet de schaar te pakken :-) -
11 Augustus 2011 - 19:17
Ivo:
Hoi Nel en Paul,
Hartstikke leuk om iedere keer jullie reisverslagen te lezen. Ik ben eigenlijk wel een beetje jaloers, want a.s. maandag moet ik weer aan de slag; en om eerlijk te zijn heb ik daar geen zin in!!
Tot schrijvens, Ivo -
11 Augustus 2011 - 19:42
Ineke:
Nel je wilt natuurlijk er weer een beetje puik bij lopen in de bewoonde wereld:-))
Geniet van alles! x -
11 Augustus 2011 - 21:05
Taco:
Lidl? Dan is de Cimarosa in ieder geval weer aangevuld! Proost! -
13 Augustus 2011 - 12:24
Elly:
Fijn! Een Lidl... als er nou ook nog een Hema is, zou het een mooie vakantiebestemming voor me zijn! Las in je mail al van de kapper: mooi Fins koppie? Moet Paul maar even op de foto zetten! -
13 Augustus 2011 - 13:06
Corry:
Van vakantie terug en jullie reisverslag terug gelezen.Wat 'n reis, mooie foto's en 'n leuk verslag!
Gaaf om jullie zo te volgen.
Geniet maar lekker!
Liefs -
14 Augustus 2011 - 11:05
Corry:
Van vakantie terug en jullie reisverslag terug gelezen. Wat 'n reis, mooie foto's en 'n leuk verslag! Gaaf om jullie zo te volgen...
Geniet maar lekker! Liefs.. -
14 Augustus 2011 - 20:59
Leo En Annet:
Dag lieve mensen,
Wat geweldig om al jullie reiservaringen te lezen. Zoals jullie weten hebben wij ook een beetje ons hart verpand aan Noorwegen en Finland. Jammer dat je de rust inmiddels moet verlaten en het drukker is. Wat hebben jullie een mooie slaapplekjes gevonden! We zijn best wel een beetje jaloers. En wat hebben jullie een mooi weer! Hier regent het behoorlijk veel, maar we zijn toch ieder weekend op VRIJ.
Nou, geniet van jullie reis verder en trek langzaam verder!
Liefs van Leo en Annet -
21 Augustus 2011 - 18:13
Illo:
Wat leuk, ben tig jaar geleden ook in kopio geweest. Heb jullie al rendier gegeten? Hoe gaat het met de muggen daar, is het te doen?
Liefs