aan het eind van de E6
Door: deereizen
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
31 Juli 2011 | Noorwegen, Kirkenes
Het is imponerend groots, niet is een foto te vatten.
We zijn nu in Kirkenes, aan het eind van de E6, en bijna aan het eind van Noorwegen. Dat zie hier duidelijk omdat alle namen ook in het Russisch zijn vermeld, en de haven vol met Russische vissersboten ligt. De 230 heeft zo de zien enige achterstand met de havengelden, en zal wel nooit meer worden opgehaald!
Ook hier in het puntje van het land zijn de aanslagen herdacht (foto).
Wij staan met de camper op de havenkade, tussen de kerk en het politieburo in, met uitzicht op...... de Barentszee !!!!!!!
31 Juli 2011 - 20:15
Frank En Ineke:
Indrukwekkende foto's vooral al die lichtjes en de zonsondergang.
Jullie worden in ieder geval van boven en van beneden in de gaten gehouden:-) X -
01 Augustus 2011 - 08:43
Illo:
Was even 3 dg op de baan te vinden.heerlijk,maar voorlopig ook weer genoeg.conditie weer bijgewerkt. Nu maar eens die was van 6 wk wegstrijken.Zou jou niet overkomen, ha,ha. Zwemt nel in al die meertjes, je bent altijd zo n bikkel of is het ook voor jou veel te koud? Hebben jullie trouwens al een viswinkel gevonden of heb je een hengel gekocht. Past eigenlijk wel bij jullie, even hengeltje uitgooien voor de lunch. Hoewel die vis van het haakje halen is weer een ander verhaal. L krijgt zo zijn to do lijst, is hij blij mee....nu nog even bezig 2 kranten weg te lezen. Het is pas 10.30u. Werkt tje is zo vergeten of niet Paul? Liefs -
01 Augustus 2011 - 09:41
Aafke En Miguel:
WOW!! -
02 Augustus 2011 - 13:43
Ann:
zo mooi en zo ver weg kus van anne. -
02 Augustus 2011 - 20:05
Mieke En Teun:
Wat is Noorwegen toch een geweldig mooi land. Jullie genieten zichtbaar van al dat moois. We hebben een tijdje niet kunnen kijken naar jullie weblog omdat we op de Vrijgaard waren. Het zal best fris zijn daar helemaal bovenin. Hebben jullie last van muggen? Geniet nog maar lekker.
Liefs en een knuffel