Motormuizen
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
23 Mei 2017 | Frankrijk, Belley
Die rust hier is wat anders dan waar we op zaterdag verbleven. In Louhans was een treffen van Harley Davidson-bezitters aan de gang; dit jaar al weer voor de achtste keer, zien we op de affiches . En dus was er een geweldige verzameling blinkende motoren te bewonderen, en een machtig geluid te beluisteren. Wat er óp de dure machines zit is over het algemeen minder verzorgd: veertigers en vijftigers in leren pakken met een doodshoofd op de rug, met baard en paardestaart. Hun dames hebben echt meer hun best gedaan; helaas hebben hun inspanningen om er als sexy motorbabes uit te zien veelal desastreuze gevolgen gehad. Kortom: urenlang kijkplezier vanaf het terras.
Intussen blijft het hier in Chavannes heerlijk weer, en dus hebben we besloten om hier ook maandag niets te blijven doen.
26 Mei 2017 - 23:13
Leo En Annet:
Ziet er goed uit! Zowel de blinkende motoren als jullie beiden! Zo te zien is de regen uit Dijon inmiddels voorbij. -
30 Mei 2017 - 03:12
Illo:
Zie het gedoe helemaal voor mij, stel overjarige motermuizen.