Toeval
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
25 Mei 2017 | Frankrijk, Grenoble
De volgende dag, na een rustig nachtje in Belley, arriveerden wij op een camperplaats in een dorpje vlakbij Grenoble. We parkeerden naast alweer eenzelfde camper uit Nederland. “Z’n zusje is er al”, zei ik nog. De eigenaar van zusje meldde zich meteen: hij had gisteren achter ons gereden, zei hij, en herkende ons kenteken.
Toen zagen we het: hetzelfde nummer met 1 verschil. Zie de foto: daar moet je voor naar Grenoble rijden!
(overigens bleek de eigenaar van zusje niet een ver of spoorloos familielid of zo)
Vanaf de camperplaats loopt een fietspad langs de Isere, en na 8 km sta je in het centrum van Grenoble. Een gezellige stad, smalle straatjes, ruime pleinen en veel terras.
Die avond hadden we nog bezoek van een Engels stel: fans van Manchester United en niet in het bezit van een schotel voor tv. Zij zagen Ajax tot hun grote vreugde verliezen.
25 Mei 2017 - 17:52
Elly Dee:
he, jammer dat eigenaar zusje niet in 1 klap onze pas verworven familiefoto van namen kon voorzien! Hoewel...dat had ik weer Spoorloosvreugde gemist! Natuurlijk fijn voor de Engelsman, maar zat Paul ook niet met n kampioensgezicht blij te wezen -
26 Mei 2017 - 23:17
Leo En Annet:
Dat is zeker toevallig. -
30 Mei 2017 - 03:15
Illo:
Zaten na Kijkduin, prachtig weer, aansluitend in de Ardennen. Veel Campers daar,mtrouwens Kijkduin ook.