Kuren
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
06 Juni 2017 | Frankrijk, Auxerre
Zaterdag 3 juni: de dag waarop de Lidl een eenmalige aanbieding heeft: 24 oesters voor € 6,= !!! Mooi dat we, voor we Vichy weer verlaten, om 9 uur in de winkel staan! Wij gaan wel voor een oesterkuurtje met witte wijn: ook heel gezond!
De rit die volgt leidt ons, over stille D-wegen, door dat prachtige, typisch Franse landschap: groene heuvels zover je kan kijken, weiland met enorme bomen erin, en daaronder soms een groepje van die witte, zichtbaar malse, koeien.
De rit eindigt bij de mooiste camperplaats tot nu toe: bovenop een heuvel bij een boerderij. We worden er allerhartelijkst ontvangen door de boer, én z’n geit! Nee, niet een Turkse boer; hij heeft een aardige, blootshoofdige boerin, en de geit dat blijkt een bok.
Helaas gaat het hier na een tijdje regenen, en het houdt ook niet meer op. Maar het uitzicht blijft, en oesters kan je ook binnen eten!
06 Juni 2017 - 20:58
Leo En Annet:
Waren de oesters lekker? -
06 Juni 2017 - 23:20
Illo:
Vichy doet mij aan de apotheek denken. Oesters bij de Lidl, dat gebeurt alleen in Frankrijk, mmmmm lekker! -
11 Juni 2017 - 22:16
Leo En Annet:
Lieve Nel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wij gaan ervan uit dat je nog niet thuis bent, dus vandaar maar een elektronische felicitatie.
Liefs van Leo en Annet