Moeder
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
13 Mei 2019 | Peru, Lima
Op de markt die ochtend stond ook een Venezolaan die zijn moederland was ontvlucht - daarvan zijn er alleen in Peru al een miljoen. Hij verkocht Venezolaanse bankbiljetten waarvan hij er een flink pak had; in Venezuela niets waard, hier leuk voor de heb.Ik kocht 38.687 Bolivares voor 2,5 euro, en daarmee had hij in ieder geval weer voor een dag eten. Op de biljetten staan de helden van de Venezolaanse onafhankelijkheidsstrijd afgebeeld; zij zouden zich stuk voor stuk in hun graf omdraaien als ze wisten hoe een omhooggevallen buschauffeur hun eens zo rijke land naar de ratsmodee helpt.
De moedermiddag brachten wij door bij de moeder van Carla, met de hele familie. Voor ons ook weer een afscheid; wij gaan zo langzamerhand weer de koffers pakken, want woensdag vliegen we terug. We hebben genoten van een prachtige kleinzoon; veel te kort natuurlijk, maar dat zal altijd zo blijven. Over zo’n zes maanden zien we hem weer terug. En dan ziet hij ook óns voor het eerst!
13 Mei 2019 - 23:56
Illo:
Wat een dot van een kind, veel Dee looks. Bij jullie en ook bij ons een die voor het eerst Moederdag vieren. Ik vier het al lang niet meer, inmiddels te commercieel. Wel genieten wij hier aan de kust van het mooie weer, tikje koude wind, maar wel droog.
Jullie zullen een van de weinige zijn, die blij zullen zijn met de herfst. Je weet dan dat je weer jullie kleinkind gaan zien. Eerst dan maar hier genieten van de zomer. Goeie reis terug. Liefs -
16 Mei 2019 - 10:13
Leo En Annet:
Wat een prachtig jochie en wat veel haar!