Wat water
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
03 September 2017 | Oostenrijk, Strassen
Onze eerste stop is net buiten Saalfelden: we staan er op het erf van een boerderij. De WC en de douche bevinden zich letterlijk in de koeienstal; wel met een deurtje ervoor hoor, én keurig schoon. We werden hier wakker met koeiengeloei, hanengekraai, ezelgebalk, én regengedrup. Buienradar voorspelt deze dag geen verbetering, en we besluiten om 10 km verderop op een luxe camping te gaan staan. Zo één met vloerverwarming in de douches, én een grote wasmachine voor de vette lakens.
De hele nacht, en ook weer de hele nieuwe dag, en wéér een nacht, bleef het aan één stuk door gieten. Wat een plens water; die Trump moet op het punt gestaan hebben om vanuit Houston even door te vliegen. Zodat zijn Melania ook hier goede werken zou kunnen verrichten.
Wíj besluiten op de derde regenochtend maar te gaan rijden: we zijn wel weer even klaar met lezen. Over de prachtige Felbertauernstrasse, en….. ná de 5 km lange tunnel was het zowaar droog! En bleef het droog.
We staan nu vlak voor de Italiaanse grens, en morgen gaan we daar over.
04 September 2017 - 01:18
Illo:
Dat brandschone viel ons onderweg ook op. Geen troep gezien. Wat zijn wij dan slordig in Nederland. -
04 September 2017 - 16:34
Arno Fennis:
Ik zou als ik jullie was maar gauw de regen achter je laten en lekker in het Italiaanse zonnetje wentelen. -
04 September 2017 - 18:06
Willy:
Hopelijk houden jullie het voorlopig droog. De bruiloft al achter de rug?? Wel sneu als dat net in die dagen viel .... en Psul, als ik me niet vergis zie ik toch echt Een schermpje van een elektrische fiets -
04 September 2017 - 21:53
Leo En Annet:
Jammer dat het in Oostenrijk zo veel geregend heeft. Maar de zon schijnt vast in Italië?