Voor de grens
Door: Paul
Blijf op de hoogte en volg Paul & Nel
09 November 2017 | Griekenland, Ioánnina
Aan Nafpaktos, de volgende overnachtingsplaats, bewaren we minder goede herinneringen. Zaterdagnacht, rond een uur of half twee, besloten drie jongens, op brommers, om eens wat toeristen te pesten. Hard heen en weer rijden, en met de hand op de camper slaan. Nel stond natuurlijk onmiddellijk buiten, mét een stok. Niet aan haar camper komen! Na wat geschreeuw dropen ze af, om na een half uur opnieuw te verschijnen. Nel opnieuw naar buiten, en ik, laf zwaaiend met een paraplu, daarachter. De heren verdwenen na een tijdje weer, ons klaarwakker achterlatend. Vervelende etters, het soort dat bij ons de bushokjes in elkaar tremt.
Nafpaktos hadden we dus wel even gehad. Na stops in Igoumenitsa - waar we op een camping een onweersbui van 24 uur uitzaten - en Ioaninna, staan we nu voor de Albanese grens. We komen echter Albanië niet in, want we kunnen Griekenland niet uit: de Griekse douane blijkt weer eens te staken.
Wachten dus; maar in tegenstelling tot de andere wachtenden hebben wíj gelukkig een bedje bij ons! Hopelijk kunnen we morgen weer verder.
09 November 2017 - 19:44
Willy:
Wat een mooie paradijselijke foto's. Dat is toch genieten optima forma. Nou ja, behalve die ene foto dan ..... hopelijk staken ze gauw met dat gestaak zodat jullie de grens over kunnen. Goede reis verder.
Groetjes, Jan en Willy
09 November 2017 - 21:05
Illo:
Ha ha zie het helemaal voor mij, Nel in de aanval. Is toch een vervelende ervaring. -
11 November 2017 - 22:21
Rob En Mieke:
Wij vinden het heerlijk om jullie op deze manier te volgen en we genieten vooral van jullie verhalen.
Hopelijk houden ze snel op met dat gestaak en kunnen jullie weer verder reizen. Paul voor morgen onze felicitaties en geniet vooral van deze prachtige reis. -
15 November 2017 - 22:19
Ria:
geniet toch telkens weer van die beeldende verhalen.
Oh ja ik zie het zo voor me. Nel met die stok en jij er achter met de plu. Vervelende situatie maar als ik het me inbeeld dan moet ik wel lachen.
Hoop dat jullie snel verder kunnen en kijk uit naar het volgende verslag en foto's